Hudvård

Favoriterna samlade i ett paket

I vår webbshop säljer vi just nu en riktig vårgoding, nämligen ett Best in Show -produktpaket! Produkterna röstades fram i januari av våra kunder, när vi ordnade en Best in Show -omröstning i vår webbshop. Nu har vi alltså packat ihop alla vinnarna i ett paket! Med de hudvänliga & lyxiga vinnarna i Best in Show -paketet får du garanterat produkter att skämma bort hela kroppen med i vår.

Best in Show -omröstningen var indelad i sju olika produktkategorier, med en vinnare ur varje. Här är produkterna som vann i respektive kategori och finns med i paketet:

Kategori: För håret
Arganoljeschampo är ett lyxigt schampo som tillför håret rejält med näring. Vi är inte alls förvånade att det här schampot röstades fram som favorit bland våra hårprodukter. Det passar för alla hårtyper och gör torrt och skadat hår glansigt och vackert.

Kategori: För fötterna
Då kunderna får välja bästa produkt för fötterna så blir valet en näringsrik och fyllig kräm, Natt hand- & fotcrème. Inte så konstigt! Krämen återfuktar huden effektivt och länge under hela natten. Den hjälper också fötterna återhämta sig efter dagens ansträngningar. Den ljuvliga doften kommer från naturligt vaniljextrakt.

Kategori: Makeup
Solpuder har ett lätt pärlemorskimmer och ger ansiktet en vacker solkysst look. Pudret består av puderkulor som tillsammans ger en naturlig nyans som passar alla hudtoner. Kan användas över hela ansiktet, för att göra skuggningar eller som rouge.

Arganoljeschampo / Rengöringsmousse Vitamin E / Hudvårdslotion Vitamin E
Solpuder / Natt hand- & fotcrème / Valnötshandcrème
C-vitamin + zink

Kategori: För ansiktet
Den mjuka härliga moussen, Rengöringsmousse Vitamin E, är en klar favorit år efter år! Rengöringsmoussen innehåller hudvårdande E- och B-vitamin samt havtångsextrakt. Den tar effektivt bort orenheter och också en lätt vattenlöslig makeup.

Kategori: För kroppen
Serien Vitamin E är verkligen populär! Hudvårdslotion Vitamin E är en lätt fuktgivande lotion som både skyddar och vårdar huden. Den innehåller allantoin som ger huden livskraft och E-vitamin, som hjälper till att bromsa upp hudens åldrandeprocess samt förbättrar förmågan att binda fukt.

Kategori: Kosttillskott
Kosttillskottsfavoriten C-vitamin + zink är en riktig energibomb och källa till välmående! Produkten bidrar till kollagenbildningen och till att hår, naglar och hud hålls i gott skick. Enligt forskning reducerar C-vitamin trötthet och utmattning medan zink jobbar för skelettets, hårets och hudens välmående.

Kategori: För händerna
Nummer ett bland produkter för händerna är vår fylliga och vårdande Valnötshandcrème. En lyxig handkräm som skämmer bort händerna och gör huden både mjukare och spänstigare. Krämen innehåller återfuktande glycerin, växtbaserade oljor och valnötsextrakt, som stöder hudens egna skyddande funktioner.

Best in Show -produktpaketen säljs i begränsad upplaga 20.4.-30.4.2018, så det gäller att vara snabb med att beställa! Du hittar paketen här.

Vårhälsningar,
Sanna
Content Producer

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar