Känslig hy, Motion och hälsa, Oparfymerade produkter

Vi möts varje månad – tips som hjälper dig när du har mens

Under sin livstid hinner en kvinna ha mens väldigt många gånger – den börjar vanligtvis vid 10–16-års ålder och återkommer en gång i månaden tills ungefär 50-års ålder. Vi vill att alla kvinnor ska ha det bra hela tiden, även under mensen – nu erbjuder vi de bästa produkterna som bidrar till det.

Trosskydd / Dagbinda med vingar / Nattbinda med vingar

Vi slog ihop våra kloka huvuden med finländska varumärket Vuokkoset och resultatet blev tre förstklassiga Dermosil by Vuokkosetprodukter som du nu hittar i vårt sortiment. De tre nya intimhygienprodukterna, Dagbinda med vingar, Nattbinda med vingar och Trosskydd, är nu en del av vår hudvänliga Sensitiveserie.

Dermosil by Vuokkosetprodukterna är precis vad varje kvinna behöver under mensen. De är skonsamma, bekväma, tunna och pålitliga. Bindorna hålls bra på plats och du behöver inte oroa dig för sidoläckage. Och när du dessutom lägger till våra härliga intimvårdsprodukter, Sensitive Intimtvål och Sensitive Intimvårdskräm, kan du känna dig fräsch och må bra varje dag.

Sensitive Intimtvål / Sensitive Intimvårdskräm

Tips som hjälper dig må bättre under mensen

Under mensen är nivån på östrogen och gulkroppshormon som lägst, vilket gör att man inte mår som bäst just då. Det kan det få dig att känna dig trött och nedstämd.

Förutom produkter som får dig att kännas bekvämare har vi också några tips som kan få dig att må bättre under mensen:

  • Rör på dig. Det bidrar till att lindra mensvärk.
  • Värme. En vetekudde, varmdusch eller ett varmt bad kan hjälpa dig må lite bättre.
  • Drick mycket vatten och ät hälsosamt – det hjälper mot svullnad (men glöm inte chokladen!).
  • Ta det lugnt och vila mycket. Sen när du känner dig mer energisk kan du ta itu med tunga arbeten – den känslan kommer ofta efter mensen.
Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar