Hår, Hudvård, Makeup

Våren är HÄR!

Nu är det VÅR, eller det tycker i alla fall jag! Det är inte längre mörkt när jag kör till jobbet på morgonen eller hem på eftermiddagen. Fåglarna kvittrar redan så glatt och fast temperaturen sjunker under nollstrecket, blir jag hoppfull när jag ser hur det droppar vatten från takrännorna.

I spegeln tittar nog ett blekt ansikte mot mig. Men det blir det snabbt ändring på med Dermosils marsnyheter!

Nagellack dancing queen / Nagellack party dress

I vår bjuder Dermosil på storslagna, färgrika och lekfulla toner. Vi slängde in lite 80-tal i det hela, för då var det färgstarkt och storslaget som gällde. Och den första Dermosil-produkten är ju också från det gyllene 80-talet!

I mars ska det vara mer av allt. Jag får nästan lust att ropa ut att MORE IS MORE! Nu är det dags att våga använda mer färg i makeupen, öppna blicken för våren och den strålande solen. Håret ska få ett lyft, och så lämnar vi den bleka och sträva vintern bakom oss.

Rise and Shine mascara / Läppglans SPF 30
Ögonfransböjare / Magnetic ögonskuggspalett spring vibes

Våra färgrika nyheter finns nu i webbshopen och i kundtidningen som just kommit ut. I tidningen kan du också läsa om andra aktuella produkter och de senaste tipsen på hudvård. Om du inte fått hem tidningen i brevlådan kan du läsa den här.

Nu tänker jag skaka vintern av mig, ta ett rejält steg mot våren och ge mig in i en lek med färger. Kom med du också!

p.s. Har du spanat in våra produktkommentarer? Läs mer om vad du kan vinna på att kommentera… 😉

Varpu
Varpu
  • Gilla
    0
  • Dela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar