Kampanjer

Vår nya, underbara webbshop öppnas

Vi har länge jobbat med att bygga upp en ny härlig webbshop och nu är den äntligen färdig! I vår nya webbshop hittar du såklart dina favoritprodukter och flera bekanta element, men vi har också tagit med nya godsaker som gör det ännu lättare och trevligare att handla hos oss.

Klarna ger flexiblare betalning
Nu kan du till exempel handla utan att registrera dig och dessutom har vi ett nytt betalsätt, Klarna, som ger flexiblare betalning. Du kan betala din beställning direkt via nätbanken eller kortbetalning, eller så väljer du betalning mot faktura eller delbetalning – du bestämmer!

Premium Silver och Gold-kunder kan fortfarande välja Dermosils faktura som betalsätt. Och om du registrerat dig som kund i vår gamla webbshop och beställningens värde är över 50 euro, kan du också välja Dermosil-faktura.

Förnyat bonussystem och bonusshop
Vår nya webbshop ger också ett förnyat bonussystem. Du får fortfarande 10 poäng för varje euro du spenderar hos oss, men nu får också alla medlemmar i en grupporder bonuspoäng för sin beställning om beställningen görs via vår nya grupporderfunktion !

Du får bonuspoäng enligt slutsumman på din order och dessa poäng kan du använda i samband med nästa beställning. Bonusprodukterna väljer du i den förnyade bonusshopen som du kan ta dig till från varukorgen eller kassan.

Påsar, orderlista och kundtidning hittas i bonusshopen
Påsarna, interna grupporderlistan och kundtidningen läggs till beställningen i den nya bonusshopen. Använd dina bonuspoäng till att köpa så många papperspåsar som du behöver för din order. Påsarna är gratis för våra Premium Gold-kunder och både orderlistan och kundtidningen är gratis för alla.

Bli förtjust och hitta inspiration
I den nya webbshopen är det ännu lättare för dig att hitta produkterna du söker samt aktuell info och inspiration. Vårt gamla, bekanta forum samt DermoLABS hittas fortfarande i vår nya webbshop. Och inspiration till hudvård och skönhet hittar du förutom i tidningen också i webbshopens artiklar och i Dermosil-bloggen. Vår kundtjänst hjälper dig precis som vanligt.

Den nya webbshopen öppnas alldeles snart, och då kan du kolla in den nya shopen och njuta av smidig och inspirerande shopping.

Hoppas du får underbara, inspirerande stunder i vår webbshop och med våra Dermosil-produkter.

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    3
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar