Okategoriserade

Vänlighet är något fint

Under den senaste veckan har jag nu som tagit en liten paus i arbetet för att kika in i vårt Vänligare forum för att läsa nya kommentarer som kommit in. Vilket gott humör man blir på när man går in där!

Vänlighet gör varje människa fin och intressant. Det är alltid lika härligt när man träffar människor som sprider goda vibbar och vänlighet runtom sig. Att vara vänlig kostar ingenting, men för en medmänniska kan en vänlig kommentar göra hela hens dag!

I vårt Vänligare forum är det enkelt att sprida vänlighet. Dela med dig av en vänlig kommentar till någon i din närhet ex. en förälder eller vän, berätta om en historia när du blev överrumplad av en vänlig handling eller fast dela med dig av vad vänlighet betyder för dig. Kampanjen pågår fram till 27 september. Vi belönar alla som skriver sin första kommentar i forumet med 250 gratis bonuspoäng, och dessutom lottar vi ut maffiga produktpaket bland alla kommentarer i forumet.

Här kan du se några av de allra finaste kommentarerna som hittills kommit in i forumet:

”En kollega gick korridoren fram och bjöd av äpplen ur två fulla korgar. Att dela med sig av höstens äppeldoft och -smak, det är Vänlighet som sprider värme.”

Agneta E

”Ett bra exempel på vänlighet är några av mina klasskompisar som hjälpt mig hänga med i skolan när jag varit hemma med sjuk hals sedan början av veckan.  De delar med sig av vad de gått igenom och har med mig via Google Hangouts så att jag i alla fall får lyssna på läraren medan jag själv har presentationen framme på datorn. De är så himla snälla och fina <3”

Malin Å

”I dessa dagar får jag träffa många vänliga människor som delar med sig o ger ett mjukdjur till insamlingen för sjuka barn i Vasa o Jakobstad. Att de tänker på dessa barn som är på sjukhus o vill ge lite glädje genom detta. Ett ord, en mening eller ett leende ger en så mycket!”

Kajsa L

”Jag tycker att det är så härligt att det i Kristinestad finns vänliga människor som besöker äldre som bor i vårdhem, tar promenader med dem, läser för dem m.m. Det finns också vänliga människor som samlas och gör fint i parkerna och på samma gång blir bjudna på kaffe med tilltugg av andra vänliga människor.”

Kerstin S

”Min senaste upplevelse av vänlighet och empati är när storebror gav en tröstande kram åt lillasyster som inte ville gå på dagis.”

Maria L

”En person ringde till jobbet men hade tagit fel nummer. Han var så vänlig och glad och önskade mig en trevlig dag. Detta förgyllde min dag mitt i vardagsstöket. Tänk att du i telefon kan sprida en sådan glädje!!”

Eivor M

——–

Låt oss vara vänliga mot varandra!

Mari
Kommunikationsassistent

Profilbild
Gästbloggare
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar