Gyllene sommarögonblick

Ut i skogen!

Tack för era fina kommentarer som vi fick till fredagens gyllene inlägg, det var så härligt att läsa om era gyllene sommarögonblick! Nu ska vi fortsätta till ett annat ljuvligt sommarögonblick – nu ger vi oss ut i skogen.

Här i Västra Finland börjar blåbären äntligen vara mogna. Det är inte ännu bråttom ut till skogs, men längre söderut har man säkert redan fått smaka på sommarens första blåbärspaj. Längre norrut får man nog vänta en stund till.

Jag är inte någon alltför entusiastisk bärplockare men jag minns hur kul det var då jag som liten flicka var ut och plockade bär tillsammans med mormor. Jag fick själv fylla en liten emaljmugg med mina egna blåbär. Det var inte själva mängden bär som var viktig, utan den gyllene stunden i skogen – då solstrålarna glimtade mellan träden och jag satt på en sten och åt min matsäck och lyssnade till naturen. Där stannar tiden.

Men om man inte utrustat sig ordentligt kan det gyllene ögonblicket i bärskogen få en mattare nyans. Här är mina top 3-produkter för en lyckad skogsfärd.

Mygg- och fästingspray

Jag lyssnar hellre på vinden än på myggorna som surrar, vilket betyder att Mygg- och fästingspray är ett måste för mig! Det bästa med sprayen är att den är oparfymerad, så att man istället kan känna av den riktiga skogsdoften.

Fotspray antiperspirant

Det är helt onödigt att bege sig till skogs utan gummistövlar, fast de inte är det allra bekvämaste att ha på fötterna. Spraya Fotspray antiperspirant på fötterna innan du ger dig av, så har fötterna det bra och ingen svimmar sen då stövlarna åker av…

Kylbalsam

Sen på kvällen kan du börja känna av ömmande muskler efter dagens frenetiska plockande. Stretcha först och applicera sedan Kylbalsam på de värkande baklåren och kanske lite på nedre delen av ryggen också.

Är ditt gyllene sommarögonblick kanske något liknande? Eller något helt annat? Kommentera på det här inlägget och beskriv ditt gyllene ögonblick – med eller utan Dermosil-produkter! Alla som delar sitt gyllene ögonblick är med i en utlottning. Vi lottar ut ett produktpaket som innehåller Mygg- och fästingspray, Fotspray antiperspirant och Kylbalsam. Du kan delta fram till 31 juli 2019. Vinnarna kontaktas personligen.

Notera att alla kommentarer modereras först och det kan ta en stund innan de publiceras. Så oroa dig inte om din kommentar inte syns genast.

Till helgen fortsätter vi ännu med gyllene sommarögonblick. Då har vi också en ny utlottning, så håll ögonen öppna och kom alltid ihåg att stanna tiden då du kan!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    3
  • Dela

10 kommentarer

Malin Sjölind 23.07.2019 at 17:38

Mitt gyllene ögonblick är när jag är med min familj vid en ”sandgräv”eller strand inte långt ifrån där vi bor. Solen skiner, vattnet glittrar och jag sitter på en halvvåt handduk efter ett dopp o smaskar i mej lite godis och njuter av sommaren.

Karola 24.07.2019 at 9:02

Hej, mitt sommarögonblick med dermosil är att efter en dag i solen får spraya Fuktgivande mist i mitt hår, det liksom riktigt får liv igen och en svag doft i håret.

Hälsningar

Karola

Erica 24.07.2019 at 11:40

Mitt gyllene ögonblick på sommaren är när när jag, tillsammans med familjen, får äta något gott ute på villaterassen en varm och solig dag! Dermosils solskydds mousse är ett måste då man vistas i solen!

Britta 24.07.2019 at 12:12

Mitt gyllene återkommande sommarögonblick är när jag och vår hund är ute på kastträning varje kväll, ibland sent i skymningen. Då behövs verkligen Dermosils myggspray.
Sommarögonblick som lämnar kvar och är ett fint minne, utan mygg.

Marita Bagge 24.07.2019 at 16:09

Ett av mina gyllene ögonblick infaller när jag kommer hem efter en fin kväll, kanske tillsammans med barnbarnen eller tillsammans med vänner på någon underhållande sommarteater. När jag öppnar dörren känner jag doften av trä från vårt stockhus. Slår upp trerassdörren, sparkar av mig skorna och slår mig ner, andas in sjöluften och lyssnar kanske in det svaga ljudet av musik som hörs från staden.

Sofia Rosenberg 24.07.2019 at 16:37

En varm sommardag med spegelblankt vatten får man ta båten över till sommaratugan och båten är fullpackad med god mat och goda vänner.

Maria 25.07.2019 at 7:57

Mitt gyllene ögonblick är en dag på sjön med min familj. Mycket sol och bad, god mat på varma klippor, promenad runt holmen man är på och ett avslut på klipporna med något gott att dricka en riktigt ljummen kväll (helst utan mygg, men skulle myggorna ändå bitas så älskar jag Dermosils after bite roll on, superbra att ha vid kliande bett, sveda av brännnässlor m.m.)

Marina Nixell 25.07.2019 at 11:19

En dag ut till havs med familjen å vänner är nog mitt Gyllene ögonblick går i land på Gåshällan å har picknick bland klipporna nåt svalkande att dricka å lyssna på havets brus☀️

Christina Mattsson 29.07.2019 at 18:56

Hej, kom precis hem från blåbärsskogen. Imorgon blir det färska blåbär o mjölk till frukost. Sommarlycka!
Men skulle varit fint med myggspray med!

Varpu 02.08.2019 at 11:00

Tack till er alla som delat sitt gyllene sommarögonblick! Så fina stunder som vi alla kan tänka tillbaka på under mörka vinterkvällar. Utlottningen är gjord och vinnaren är Marita. Vinnaren har kontaktats personligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar