Hudvård

Ta hand om huden på din vinterledighet

Underbara vinter! Hoppas du får ta en paus från vardagen och ladda dina batterier och bara njuta. Ger du dig kanske ut i skidspåret, slalombacken eller pulkabacken? Eller kryper du under filten med en bra bok?

Det varierande vintervädret och den torra inomhusluften kan vara tuff för huden. Följande hudvårdsprodukter kommer snabbt till undsättning när huden besvärar! Olika krämer i stickformat gör det supersmidigt att ge huden den vård den behöver. Har du redan testat vår januarinyhet, Hudlugnande stick? Det är en utmärkt produkt som lugnar irriterad, rodnande, torr och kliande hud. Sticket skyddar huden och passar utmärkt till att återfukta torra hudområden. Sticket gör produkten enkel att applicera utan att kladda ner händerna.

Hudlugnande stick

Har du glidit fram i skidspåret eller blev det ett svettigt pass på gymmet? Efter en aktiv dag kan musklerna kännas trötta och ömma. Lätt värmande Arnikaliniment passar perfekt till såna tillfällen! Det hjälper till att lindra tillfälliga muskelsmärtor och trötthet i musklerna. Linimentets verkan grundar sig på arnikablomextrakt, vilket hjälper musklerna att återhämta sig snabbare efter ansträngning genom att lindra svullnad och muskelstelhet. Extraktet har också avslappnande verkan och får dig att lugna dig efter en aktiv dag.

Nu när vi talar om stick måste vi också nämna Karbamidstick som är räddningen för torra hälar. Applicera produkten innan du ska lägga dig och låt den verka under natten.

SOLSKYDD BEHÖVS OCKSÅ PÅ VINTERN
På vårvintern är det mycket viktigt att skydda sig mot solens UV-strålar. Det lönar sig att välja produkter som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar och har tillräckligt hög solskyddsfaktor. Vi erbjuder också solskydd i praktiskt stickformat, Solskyddsstift SPF 50+. Det skyddar effektivt just där huden är allra tunnast och känsligast, till exempel läppar, näsa och kinder. Och det bästa är att den är smidig att ha med sig i väskan eller fickan.

Solskyddsstift SPF 50+

Ett mycket enkelt sätt att skydda sig mot solen är att använda Skyddande dagkräm SPF 30. Att regelbundet använda dagkräm med solskyddsfaktor är bästa sättet att motverka pigmentfläckar och andra tecken på hudens åldrande i förtid. Skyddande dagkräm ger huden en matt yta och passar perfekt att använda som underlag för Dermosils makeupprodukter.

Ha en underbar vinter, hur du än tillbringar den!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar