Hudvård

Ta hand om huden i vinter

Alla nordbor vet det här: att ta hand om vinterhud är en konst i sig. Kylan, vinden och den torra inomhusluften får huden att bli torr och irriterad, vilket kan leda till att huden börja rodna och klia. Då gäller det att fokusera på att ta hand om huden och satsa på att må bra.

På vintern behöver huden oftast mer fukt än under andra årstider. Har du testat vår Vinteransiktskräm som är särskilt utvecklad för att ta hand om huden när det är kallt ute? Den innehåller linfröextrakt som lugnar den känsliga huden i ansiktet. Vinteransiktskräm passar både som dag- och nattkräm. Du kan använda den i hela ansiktet eller endast på mycket torra områden.

Vinteransiktskräm

Huden som vi täcker in med flera klädlager glöms ofta bort på vintern. Lägg fokus på huden och lyxa till hudvården! Silkeslen kroppskräm gör din hud himmelskt mjuk och har en ljuvlig doft av persika och vanilj.

Sedan när våren äntligen närmar sig (den är på väg, vi lovar!), kan ansiktet börja kännas ganska blekt. Ta då Brun utan sol-mousse till hjälp – den ger huden gradvis en naturlig och vacker solbrun ton. Innan applicering är det viktigt att peela och återfukta huden ordentligt. Bäst resultat får du genom att applicera brun utan sol med hjälp av Appliceringshandske. Avsluta med att dosera en liten mängd på handryggen och smörj in handryggarna och handlederna.

Och ännu ett tips. Om solen lyser med sin frånvaro, gäller det att skina själv! Det klassiskt röda Läppstift Classic Red innehåller rikligt med pigment och piggar helt säkert upp dagarna i väntan på våren.

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar