Hudvård

Svalkande After sun-rutin

Sommaren i Finland är väldigt varierande – det är kallt och regnigt eller så kan det vara riktigt varmt. Man vet aldrig vad det blir för väder, men sen då solen skiner, ja då ska man njuta av den till fullo. Efter en lång dag i solen kan huden kännas varm, och då är det bra om du har After sun-produkterna nära till hands.

Efter en varm dag ropar huden efter svalkande fukt. Även om den ännu inte fått en röd ton, säger den hettande känslan att huden fått för mycket sol. Då är det härligt att skämma bort huden med denna svalkande After sun-rutin.

Marsch in i duschen!

En svalkande dusch känns himmelsk efter en dag i solen! Duscha dig ren med fräscha Classic Duschgel och skölj sedan huden med svalt vatten. Classic Hudvårdslotion är en utmärkt after sun-produkt: krämen har en lätt konsistens som gör den lätt att applicera och absorberas snabbt. Den innehåller rikligt med fuktgivande glycerin och lugnande allantoin.

Svalkande återfuktning för ansiktet

Känner du av en lätt brännande känsla i hyn, lönar det sig att välja lätta och svalkande produkter efter ansiktstvätt. Anti-stress serum lugnar, återfuktar och ger hyn en svalkande efterkänsla. Ett annat bra alternativ är Fuktgivande mask som är ännu mäktigare, dess gelaktiga konsistens både lugnar och stärker hudens yttersta skyddslager.

Aloe gel

Specialvård

Har huden blivit lika röd som en kokt kräfta? Om huden tagit rejäl skada bör du uppsöka en läkare, men du kan själv också lindra solsvedan genom att smörja in huden med lugnande och oparfymerad Aloe gel. Förvara aloe gel-tuben i kylskåpet – en kall gel framhäver dess svalkande känsla. Hud som flagnar behöver en produkt som är fuktgivande, skyddande och lugnande, välj då Sensitive Vårdkräm 20 % som gör allt detta.

Njut av sommaren och solen!                                                                                                          

Ps. Kom också ihåg solskydd under molniga dagar!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar