Gyllene sommarögonblick

Stanna upp i ett gyllene ögonblick

Sommaren är fylld av gyllene ögonblick som man helst skulle stanna i en längre stund. Tänk om det skulle gå att stoppa tiden då du går längs med den lilla, mysiga byvägen eller längs hemgatan i solnedgången, då du slappar på bryggan i den varma solen eller då du rensar jordgubbar och smaken av de ljuvliga bären fastnar på fingrarna och läpparna…

För mig är det gyllene sommarögonblicket den stund då jag gör mig redo för en särskild kväll – som idag då jag ska på dejt med min man, det börjar vara en stund sedan sist. Ikväll har jag alltså något trevligt, festligt och somrigt att vänta på och jag har gott om tid att göra mig redo. Den perfekta sommarfrisyren får jag med lätta produkter. Och då jag ska fixa till mig för den speciella kvällen tar jag fram följande produkter…

Skyddande vårdspray

Först sprayar jag Skyddande vårdspray i håret. Sprayen skyddar håret mot solens UV-strålar och värmen från stylingverktyg. Jag använder plattång så mitt hår behöver skyddas mot värme – men fast du inte tar tag i en locktång eller plattång, så ger sprayen håret glans och gör det lättare att hantera.

Kam

Den antistatiska Kammen gör det lätt att tupera mer volym i håret eller hantera mindre delar av håret åt gången. Kammen har en lång pinne med vilken det är lätt att fixa till en avslappnad fläta – perfekt för sommaren.

Saltvattenspray

Saltvattenspray är helt perfekt produkt för sommarhår. Mitt hår är glashalt och tungt, så sprayen ger håret naturlig volym, stadga och struktur. Sprayen passar både för långt och kort hår. Och hej alla ni lyckliga som har självlockigt hår: Saltvattenspray framhäver lockarna i håret, så den här borde finnas bland ”verktygen” hos alla som är intresserade av balsammetoden.

Men hurudant är ditt gyllene sommarögonblick? Kommentera här under och beskriv ditt gyllene ögonblick – med eller utan Dermosil-produkter! Alla som delar sitt gyllene ögonblick är med i en utlottning. Vi lottar ut tre produktpaket som innehåller Skyddande vårdspray, Saltvattenspray och en Kam. Du kan delta fram till 31 juli 2019.

Notera att alla kommentarer modereras först och det kan ta en stund innan de publiceras. Så oroa dig inte om din kommentar inte syns genast.

Nästa vecka fortsätter vi med gyllene sommarögonblick. Då har vi också en ny utlottning, så håll ögonen öppna och kom alltid ihåg att stanna tiden då du kan!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

5 kommentarer

Linnea Nyanney 19.07.2019 at 18:20

Ett gyllene ögonblick var idag då jag simmade för första gången denna sommar i en sjö och satt på bryggan efteråt.

Ulrika Staffans 19.07.2019 at 19:23

Mitt sommarögonblick är tidigt på morgonen när solen lyser och dimman lättar och luften känns sådär härligt fräsch. Då är det guldläge att sätta sig ner och njuta med en kaffekopp i handen på trappan.

Maria 20.07.2019 at 9:59

Jag älskar det ögonblicket när jag får sitta på mina föräldrars hammock, under blå himmel och strålande sol, dricka en kopp kaffe och läsa en tidning, eller bara sitta och blicka ut över grönskan.

Anette Wikberg 22.07.2019 at 7:03

Den bästa stunden hittills i sommar var när jag satt på terassen och såg fyra tonårs flickor , mina barnbarn ( har 6 barnbarn, alla flickor) dansa till musik på gräsmattan en ljuvlig fredag kväll. Minnen att plocka fram i vinter när flickorna bor långt härifrån.

Varpu 02.08.2019 at 10:59

Tack till er alla som delat sitt gyllene sommarögonblick! Så fina stunder som vi alla kan tänka tillbaka på under mörka vinterkvällar. Utlottningen är gjord och vinnarna är Anette, Ulrika och Linnea. Vinnarna har kontaktats personligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar