Makeup

Somrig makeup

I juni har vi fått njuta av soligt och fint väder och den riktiga sommarvärmen är först på kommande. Men hurudan makeup ska man då använda? Sommar = somrig lyster!

Varma sommardagar är en utmaning då det gäller makeup och dess hållbarhet, särskilt för makeupbasen. Låt din sommarmakeup vara lätt och avslappnad, du kan också skippa makeupbasen helt och hållet. Om du inte lägger en bas, begränsar det vilken makeup du lägger, eftersom en bra makeupbas ger en hållbar och snygg helhet. Här är några makeuptips som du kan snappa upp för helt vanliga sommardagar och för oförglömliga sommarkvällar.

Gyllene glans med solpuder! Framhäv ansiktsformen genom att applicera Solpuder vid hårfästet och under kindbenen. Lägg också gärna till lite rouge på kindbenen, så blir ansiktsformen ännu tydligare. Låt inte nyanser som går mot svalare pink skrämma dig, utan de passar alla hudtoner. Ge den somriga looken en snygg finish med en fräsch läppglans. Lätt glans passar perfekt till sommarens makeup!

Byt ut den svarta ögonpennan mot en mjukare nyans, välj exempelvis Ögonpenna brown eller en annan färg som du gillar! Färgen syns inte så tydligt bakom ögonfransarna men en mer dämpad färg gör makeupen mjukare. Inför kvällen kan du rama in ögonen med en tjockare linje eller trolla fram en intensivare blick genom att dra linjer längs med övre och undre fransraden. Om du hellre föredrar ögonskugga, kan du applicera ljus Ögonskuggspenna vanilla på hela ögonlocket. Den lätt glittrande, ljusa nyansen ger klarare blick och passar så fint ihop med solkysst sommarhud.

Skimrande kroppstatuering

Tittar en panda mot dig i spegeln? Perfekt produkt för de heta sommardagarna är Maximizing Moist Proof mascara – den ger fransarna volym och hålls på plats i alla lägen. Den fukttåliga mascaran håller både i sommarvärmen och i regnet. Och det bästa med mascaran är att den är lätt att ta bort med 38-gradigt vatten.

Bling bling, hur skulle det låta med Skimrande kroppstatueringar? Förtrolla alla på sommarens festivaler med feminina detaljer som du kan kombinera precis som du vill!

Hur ser din sommarmakeup ut?

Varma sommarhälsningar till er alla!

Profilbild
Gästbloggare
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar