Hår, Hudvård, Makeup

Sommar i sinnet och på huden

Åh, jag håller som bäst i vår nya kundtidning som just kommit ur trycket. Det är en av de bästa stunderna i mitt jobb: att få bläddra i den nya tidningen och se och känna det konkreta resultatet av flera månaders jobb. Vi började planera majtidningen i januari och medan jag gått runt i vinterregnet och slasket har jag tänkt på sommaren. Det var helt perfekt! Tanken på den fräscha sommaren och den strålande solen har gett min vardag en guldkant. Jag hoppas att den nya kundtidningen också ger dig en frisk fläkt av sommar, ett leende på läpparna och får blicken att vända mot solen.

Vi får ännu vänta på sommarhettan men det är ändå dags att skydda sig mot solen. Vårsolen lyser så klart och vår hud är fortfarande blek från vintern. I webbshopen hittar du nu tre bekanta, fantastiska solskyddsprodukter som fått ett nytt ursnyggt skal. Till säsongens nyheter hör också andra produkter som ger solskydd: Skyddande dagkräm SPF 30, perfekt silkeslen Silky Perfecting Puder SPF 15 och Skyddande vårdspray för håret.

Skyddande dagkräm SPF 30

Sommarens nyheter är fräscha och gröna, precis som naturen på sommaren. Våra efterlängtade säsongsnyheter heter Summer Rain och de ger verkligen huden och sinnet en fräsch känsla av sommarregn. Summer Rain-produkterna innehåller gurkextrakt som är hudens egen beskyddare och fylld med näring. Men mer om dem senare. Fräscha nyanser av naturen finns också i våra andra nyhetsprodukter: den förnyade och ännu större naturkosmetikserien Nature innehåller naturens bästa råvaror för din hud. Hitta inspiration från fräsch naturkosmetik och snappa upp våra tips för en grönare veckorutin från kundtidningen.

Bland nyheterna hittar du också glittrande och glimmande nyhetsmakeup och mycket annat kul. Så, kolla in nyheterna i webbshopen och klicka hem sommaren!

Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar