Okategoriserade

Snyggt hemma i köket med nya Living

kitchenquoteKöket är hemmets mittpunkt. Det är i köket alla i familjen samlas och umgås. I köket lagar man mat, där plockar man in varor när man har varit & handlat, i köket äter man alla dagens mål, i köket plockar man upp efter sig – och så vidare. Man är ofta i köket helt enkelt. Därför är det viktigt att man trivs där, och har det snyggt!

IMG_3680

Jag har tidigare skrivit ett blogginlägg om den nya Living Rumsdoften (som jag är helt besatt av), och nu tänkte jag skriva lite om de nya Living produkterna som passar bra i köket. Hemma hos oss brukar det alltid stå en Kökstvål Salvia på köksbänken men nu fick den tvålen flytta in i den nya Living Refill-flaskan! Visst är Kökstvål Salvia -flaskan också fin, men jag var ju såklart tvungen att plocka fram den nya Refill-flaskan direkt när den kom.

IMG_3681
På Refill-flaskan klistrade jag på en ”Kitchen hand soap” -etikett, men man kan ju såklart fylla den med vad man vill! Bloggaren Camilla från CaisaK. har ex.  fyllt den med diskmedel .

IMG_3672

Den nya Living Brickan har flyttat runt lite hemma hos oss, men nu har den faktist stannat i köket – där jag tycker att den passar alldeles utmärkt. Blir den smutsig så kan man slänga den i diskmaskinen om man vill.

I köket  bor även den nya Living Disktrasan, och nya Living Handduk – men den hade blivit för skrynklig för att fastna på bild…  Vill du kolla hur den ser ut i ett kök så kan du ex. kolla in inlägget som bloggaren Anna-Lena från bloggen Välkommen Hem har skrivit.
Untitled-2
Sommarhälsningar,

Hanna Löfholm
Marknadsföringsassistent

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar