Makeup

Säg hejdå till rodnande vinterhy

Rodnar din hud mycket under vintern eller drabbas du av irriterande knottror, som du helst vill dölja? Jag är en riktig rödnäsa. Alltid! Speciellt under vintern rodnar min hud runt näsan och i pannan. Även om jag tar bra hand om min hud, känns det som att jag aldrig blir kvitt de rodnande områdena i ansiktet. Något som inte försvinner endast med foundation.

Som tur har jag i Dermosil-sortimentet hittat de perfekta produkterna för att täcka rodnande hud och andra vinterskavanker. Med hjälp av dessa får man till den perfekta makeupbasen som samtidigt täcker mörka ringar under ögonen!

Färgkorrigerande concealer / Flytande concealer
Hudtonsutjämnande primer / Hudbalanserande serum

Varje morgon applicerar jag först Hudbalanserande serum i ansiktet. Jag låter serumet absorberas ordentligt innan makeupen, och om huden känns extra torr smörjer jag efter serumet även in huden med ansiktscrème. Serumet passar speciellt bra till hud som lätt blir fel eller blandhy. Det gör huden fräsch och fin – samt lugnar min rodnande hy väldigt väl.

När serumet och ansiktscrèmen har absorberats ordentligt, applicerar jag Hudtonsutjämnande primer i T-zonen. Primern neutraliserar hudens rodnad. Jag använder mig då av den nya Makeupapplikatorn, som är en jättepraktisk hjälpreda när man ska applicera flytande och krämiga produkter i ansiktet. Den är hygienisk och suger inte i sig av själva produkten man applicerar.

Makeupapplikatorn / Foundation 

De rodnande områden som ännu lämnar kvar efter applicerandet av denna superduo, täcker jag med Färgkorrigerande concealer. Pennan är lätt att använda speciellt runt näsan och andra rodnande områden, för att sedan försiktigt dutta den på plats med Makeupapplikatorn, så att det inte lämnar några ränder. Concealern känns lätt på huden och dess gröna färg smälter bra in i hudtonen!

Sedan täcker jag ännu irriterande knottror och mörka ringar under ögonen med Flytande concealer. Nyansen light passar min hudton bra, men vi har i sortimentet också en lite mörkare nyans, beige. Jag applicerar concealern med förpackningens applikator och duttar färgen på plats med hjälp av kanten på Makeupapplikatorn. Applikatorns smala spets är praktisk att använda just under ögonen och runt näsan.

Allra sist applicerar jag ännu foundation och puder – och huden klarar sig utan rodnader hela dagen lång! Tänk så glad man kan vara över ett par produkter ändå!

Sanna
informations assistent

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar