Hudvård, Nyheter

Redo för en ny morgon

Den underbara våren är äntligen här! Det är så mycket lättare att vakna när man ser lite ljus från fönstret.

Hurudana morgonrutiner har du? Hinner du ta en avslappnande morgondusch eller behöver du en snabb kalldusch för att vakna? Det lönar sig i alla fall att rengöra huden i ansiktet på morgonen, så får huden fräschast möjliga start på dagen. Tillsammans med vatten är det bra att använda en mild rengöringsprodukt som avlägsnar talg och döda hudceller som samlats på huden under natten. Avsluta rengöringen med ansiktsvatten för att balansera hudens pH-värde och applicera slutligen också ansiktskräm.

Wake Up Vitaliserande kroppsspray / Wake Up Duschmousse

Om du hinner är en varm morgondusch också ett underbart sätt att börja dagen. Testa då gärna vår nya Wake Up Duschmousse. Efter duschen kan du återfukta huden med uppiggande Wake Up Vitaliserande kroppsspray. Känns det inte genast mycket bättre?

Ansiktsmist

En annan härlig nyhet är Ansiktsmist som du kan spraya över huden i ansiktet på morgonen eller när som helst under dagen. Den är helt perfekt att använda om du exempelvis jobbar framför en skärm hela dagen. Misten har en lätt fruktig doft och piggar upp dåsiga tankar och trött hud.

Wake Up-produkterna och övriga marsnyheter hittar du som vanligt i vår webbshop.

Ha en underbar vår! <3

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar