Kampanjer

Pink Box – en underbar överraskning!

Om några dagar fyller jag år! Kanske det är därför jag tycker att det nästan hör till med överraskningar så här i början av året. Jag har redan fått några överraskningar i förskott och i mitt tycke finns det nog ingenting som är bättre än att mitt i mörkaste vintern bli överraskad med något riktigt härligt!

Lyckligtvis är det inte bara jag som gillar överraskningar. Vi är många här på Dermosil som älskar att bli överraskade och att det inte kan ske för ofta. Vi tycker också att du nu mitt i mörker och kyla har gjort dig välförtjänt av en riktig överraskning! Eftersom omsorg och välmående ligger oss extra varmt om hjärtat vill vi glädja dig med en överraskningsbox full med produkter för dig och din hud. Pink Box är en söt rosa låda, vars innehåll du inte kommer veta på förhand. Den innehåller produkter för hår och hud samt en liten överraskning ur makeupsortimentet. Visst låter det kul?

Pink Box innehåller sex produkter och finns nu i vår webbshop till pangpris! Boxen kostar 25 euro, medan det verkliga värdet på produkterna om man köper dem separat är 33.70 euro.  Klicka alltså hem en Pink Box och pigga upp vintern med en härlig överraskning.

Och du! Ännu ett litet tips med tanke på Alla hjärtans dag: Pink Box är den ultimata presenten till en väninna på Alla hjärtans dag! Om ni vill kan ni njuta av produkterna tillsammans. Delad glädje är ju alltid dubbel glädje. : )

Boxen finns i begränsat antal så snabba på med beställningen!

Ha en januari full av överraskningar!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

1 kommentar

Ann-Katrin Skog-Saarijärvi 13.01.2019 at 17:23

Pink box

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar

You Might Also Like …