Makeup

Makeuptips för sommarens fester

Pigmentdropparna ger alltid rätt nyans
Under sommaren då huden får en gyllene ton blir det svårare att hitta rätt nyans på makeupkrämen. Med pigmentdropparna kan du få den perfekta nyansen varje gång – du behöver bara blanda så många pigmentdroppar som du behöver i din ansiktskräm. Du kan justera krämens täckningsgrad genom att tillsätta 1, 2 eller 3 droppar. Ju längre in på sommaren vi kommer och huden får en djupare ton, kan du skräddarsy den perfekta nyansen genom att blanda båda nyanserna av Pigmentdroppar, fair och medium.

Tips! Skapa enkelt en ultraslät makeupbas med Ultra 3D Makeupsvamp

Pigmentdroppar fair, Ultra 3D Makeupsvamp

Lyster funkar alltid
Lystergivande droppar är ett utmärkt tillskott till vilken som helst produkt för en snygg makeupbas – eller om du vill få en riktigt lätt och fräsch look kan du blanda dropparna i din dagkräm. Highlightingpuder framhäver dina kindben och ger ansiktet fräsch glow. Medan sommarens makeupnyheter, Trio Nagellack och Ögonskuggspennor, ger dig en skimrande blick och supersnygga naglar.

Tips! Solpuder är en av de bästa sommarprodukterna som ger ansiktet en gyllene ton och vacker glans

Highlightingpuder, Ögonskuggspennor latte & vanilla,
Trio Nagellack, Lystergivande droppar

Kom också ihåg solskyddet till festerna!
På sommaren är det jätteviktigt att skydda sig mot solen – i alla situationer! Finslipa festmakeupen med ett puder som innehåller solskydd. Silky Perfecting Puder SPF 15 ger huden en perfekt slät och naturligt matt finish. Läpparna får sitt skydd från Läppglans SPF 30 som också kan appliceras på läppstiftet.

Moist proof-produkterna håller genom sommarregn och glädjetårar
Sommarregnet har som tendens att överraska, det blir svettigt på dansgolvet eller glädjen väller upp i tårar – men så är det med sommarfester! Välj fukttåliga Moist proof-produkter till sommarens makeup: Maximizing Moist Proof mascara, Moist proof Ögonbrynsfärg i nyanserna fair eller medium och Moist Proof Eyeliner black eller brown. Så kan du njuta av festerna utan att oroa dig för utsmetat smink!

Maximizing Moist Proof mascara, Moist Proof Eyeliner black,
Moist proof Ögonbrynsfärg medium

Vad är ditt bästa makeuptips för sommarfesterna?

Psst! Är du intresserad av makeup? Just nu söker vi produkttestare för en ny makeupprodukt! Läs mer och sök med i webbshopen.

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar