Makeup

Makeupborstarna jag rengör..!

Jag måste erkänna något pinsamt. När januarinyheten Makeupborstrengörare lanserades tittade jag på mina egna makeupborstar och blev förskräckt. Jag minns inte ens när jag köpt dem, men jag har inte en gång ens tänkt tanken att tvätta dem. Och det syns verkligen! Jag använder borstarna i princip dagligen, så jag vågar inte ens tänka hur mycket hudflagor, damm och smuts jag har haft i min makeup varje dag. Usch ändå!

När jag insåg allvaret var jag tvungen att fundera över det ett litet tag och sen skrida till verket och göra något åt saken. Nu är mina borstar härligt rena och fräscha igen! Det känns t.o.m. som att min makeup nu efter att ha rengjort borstarna blir snyggare och mer jämn!

Med de här instruktionerna fixar även du till fräscha & rena makeupborstar:

– Börja med att skölja makeupborsten i fråga med vatten.
– Placera sedan Rengöringssvampen för makeupborstar i din hand och tillsätt en liten mängd tvål. Ett bra val är ex. Sensitive Mild tvål, eftersom den är varsam mot huden och innehåller rengörande tensider.


– Gör små cirklande rörelser med den fuktiga makeupborsten mot Makeupborstrengöraren och fortsätt ända tills det inte kommer mer smuts ur borsten. Den knoppiga delen passar för mindre penslar och det grövre randade området passar för rengöring av större borstar.


– Avsluta med att noggrant skölja av makeupborsten och placera den att torka liggandes, så att fukt inte slipper & träna in i roten av borsten. Skölj även själva rengöraren, så att den är ren till nästa tvätt!

Voilá, klart!

En annan januarinyhet som berör makeupborstar är förresten Rengöringssvamp för makeupborstar – som är rätt praktiskt även den! För den här snabbrengöraren behöver man dock varken vatten eller tvål, eftersom den torra svampen är avsedd för makeupborstar som används för olika produkter i puderform. Rengöringssvampen är perfekt om du vill använda samma borste till olika makeupprodukter. Tack vare svampen kan du till exempel lätt använda samma makeuppensel till flera olika ögonskuggsfärger! Snurra bara borsten lätt mot svampen och makeupens olika nyanser blandas inte samman!

Med skinande rena hälsningar,

Sanna
informations assistent

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar