Hår

Känns ditt hår trött efter vintern?

Äntligen! Det verkar som vintern gett upp och vi kan förnimma ett litet hopp om sommar. Visst är det härligt med riktig vinter men den isande kylan sätter också sina spår. Mitt hår är nu nämligen både strävt, risigt och statiskt. Känner du igen problemet? Lyckligtvis har jag hittat produkter som råder bot på skadat och torrt hår.

Fuktgivande schampo och balsam är en fantastisk duo som vårdar och tar hand om torrt, sprött och risigt hår. Både schampot och balsamet innehåller betain som stärker håret och gör det slätt, elastiskt och glansigt. Schampot innehåller pantenol medan balsamet innehåller glycerin för maximal fukt.

Fuktgivande schampoFuktgivande balsam

Förutom dessa två fuktgivande produkter kompletterar jag med arganoljeprodukterna, som passar för alla hårtyper, men är speciellt utvecklade för vård av torrt och skadat hår. Dessa superprodukter tar jag till då läget är verkligen kritiskt.

Vanligen använder jag Hårmask med arganolja en gång i veckan. Masken vårdar och återfuktar håret samtidigt som det får livskraft och glans. Den ska appliceras i rent fuktigt hår och får verka i 10-15 minuter, Efter behandlingen är håret slätt, glansigt och lättkammat! För det mesta applicerar jag masken enbart i topparna, så att mitt tunna och svaga hår inte i onödan plattas till ända från hårroten, som är i bättre skick än topparna. Då och då applicerar jag dock hårmasken i hela håret, från hårrot till toppar.


1. Hårmask med arganolja, 2. Arganoljeserum
3. Värmeskyddande Stylingspray med arganolja

Arganoljeserum använder jag vid behov. Ibland på morgnarna då jag ska fixa håret känns det som de torra topparna spretar åt precis alla håll. Då masserar jag in några droppar serum i handflatorna och drar sedan händerna genom topparna. Håret blir genast snyggt och lättare att styla. Serumet vårdar och ger näring och gör topparna släta och glansiga. Serumet kan också användas som en hårmask. För maximal effekt: Kamma in serum i hela håret ungefär en kvart innan du ska duscha. Tvätta sedan håret på normalt sätt!

Arganoljeprodukterna känns nästan som magi för mitt hår. Det är också superviktigt att skydda håret mot värmen från fön och plattång för att håret ska hållas mjukt och vackert. Jag är nästan kär i Värmeskyddande Stylingspray med arganolja. Förutom att produkten ger ett bra värmeskydd ger det också håret volym och struktur samt underlättar stylingen.

Det är nu du ska se till att få håret i skick inför sommaren!

Sanna
Content Producer

P.S. I vårt sortiment hittar du även lyxiga produkter för färgat hår! Schampo & Balsam för färgat hår återfuktar och stärker färgat hår samt skyddar hårfärgen.

Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar