Jul

Julklappar till vänner och syskon

Att köpa julklappar, det är svårt det… Samma visa varje år. Till vem ska jag köpa vad? Man vill ju överträffa sig själv, och köpa något bättre från år till år.

I år är jag väldigt lyckligt lottad att få jobba på Dermoshop, i samma byggnad var årets oroligt fina Dermosil julförpackningar packas och skickas ut. Jag behöver inte ta många steg för att komma till julshoppingen…

img_4371

Själv tycker jag att syskon och vänner är de lättaste personerna att köpa julklappar till. Kanske beror det på att de är i samma ålder, och att jag därför har rätt bra koll på vad de skulle kunna tänkas gilla..?

”Problemet” är dock det att årets julförpackningssortiment är större än någonsin. Hela 30 julförpackningar står uppradade i vår webbshop. Hur lätt man än tänker sig att det är att välja ut julklappar till sina syskon och vänner, så blir det ändå svårt att välja mellan så många fina förpackningar. För det är just det, alla är så otroligt fina!

img_4389

Nu har jag dock valt ut några produkter som jag direkt kommit på till vem jag skulle kunna ge. Såklart finns det också andra julförpackningar jag kunde tänka mig att ge till syskon & vänner, och även sortimentsprodukter – men det kanske jag eller någon annan tipsar om i ett annat blogginlägg.

Observera att jag är 27 år och alltså tipsar om julklappar till vänner & syskon i 20-30-års åldern.

img_4202img_4191

Först ut är den fina, lila förpackningen Playful som innehåller två nagellack och ett nagelglitter. En perfekt julklapp till systern eller kompisen som tycker om att pyssla med naglarna!

img_4309img_4307
Näst ut är rumsdoften Whisper som jag gärna ger bort till en inredningsintresserad kompis. Rumsdoften doftar alldeles himmelskt av vanilj, och blir en lyxig inredningsdetalj under vinterhalvåret!

img_4229img_4263

Den tredje julförpackningen jag gärna ger bort i julklapp är Delicious Kiss som innehåller två väldoftande läppbalsam. Det ena doftar mint, och det andra hallon & blåbär. Jag tog faktist redan hem en förpackning, och hade tänkt använda det med mint-doft själv. Men det läppbalsamet hann jag inte ha länge i min ägo innan min pojkvän snodde det ifrån mig… Kan alltså tipsa om att det med mint-smak också gillas av män!

Denna förpackning kan med fördel packas ner i en Gåvokasse i filt, och möjligen kombineras med någon/några andra produkter. Möjligen Body Mist Blossom, Shimmer eller varför inte Unique..?

img_4285
Julförpackningen Shimmer är magiskt vacker tycker jag. Jag älskar svart och fascineras av månen – så denna förpacknings utseende faller mig väl i smaken. Innehållet är inte dumt det heller, Baked Lystergivande Puder.

Denna förpackning ger jag gärna bort till en vän eller syster i samma ålder, som jag tror kommer uppskatta lite nytt smink. Förpackningen Shimmer passar alla, även den som inte använder så mycket smink. Lystergivande Puder är lätt att pudra i ansiktet när man vill ha lite extra lyster i vintermörktet, ex. till nyårsfesten!

img_4321img_4331

Till min bror eller en killkompis ger jag gärna bort förpackningen Lucky Shoes, innehållande skoputssvamp, skoputsmedel, skoputsduk och skoborste, + en snygg väska att förvara allt i. Denna julklapp passar nog alla män som vill hålla sina läderskor snygga!

Vill man ge bort denna till en kvinna kan man enkelt ta ur väskan med innehåll ur förpackningen, och packa in den i en annan förpackning eller en Gåvopåse.

img_4334
Sist men inte minst måste jag tipsa om julförpackningen Treasure, som innehåller en lyxig & elegant midnattsblå smyckespåse med olika fack och hållare för smycken. Förutom att ge bort en till mig själv (ja, man får faktist köpa julklappar till sig själv också!) ger jag gärna bort denna i jullklapp till mina vänner som gillar att använda smycken, alternativt reser mycket och behöver en bra smyckesförvaring. En lyxig julklapp som garanterat uppskattas!

Tja, det var det. Finns som sagt en hel drös med andra julförpackningar och vanliga sortimentprodukter jag också skulle vilja tipsa om. Men, det får bli i ett nytt blogginlägg.

Ha det så bra och lycka till i julklappsjakten!

Novemberhälsningar,

Hanna
Marknadsföringsassistent

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar