Hudvård

Hudvårdsrutin till kvällen

Ge dig tid att varva ner på kvällen – då blir det mycket lättare att somna. Unna dig extra kvalitetstid och vårda huden i ansiktet!

NORMAL OCH TORR HY
Vitamin E-favoriterna för normal och torr hy innehåller E-vitamin som är rikt på antioxidanter, vilka skyddar hudcellerna mot oxidativ stress och motverkar på så sätt hudens åldrande i förtid. Börja med att avlägsna makeupen och rengöra ansiktet. Till det ändamålet passar vår allra populäraste produkt, Vitamin E Rengöringsmousse. Avsluta rengöringen med Vitamin E Ansiktsvatten som gör huden redo för fuktgivande produkter.

Den krämiga Vitamin E Ansiktsmask Hyal x 4 är en rejäl fuktbomb som ger huden en sammetslen och näringsrik känsla. För att förbättra dess effekt kan du låta masken verka i lugn och ro medan du gör dig redo för natten.

Vitamin E Ansiktskräm / Vitamin E Ansiktsserum Hyal x 4
Vitamin E Ansiktsmask Hyal x 4

Efter ansiktsmasken eller i stället för den kan du applicera Vitamin E Ansiktsserum Hyal x 4 på huden. Det lätta serumet tillför massor med fukt, vitaliserar, vårdar och ger spänstig hy. När serumet absorberats är det dags för Vitamin E Ansiktskräm som ger både fukt och näring. Nu är du redo för natten och på morgonen känns huden sammetslen.

TORR OCH MOGEN HY
Skin Comfort-seriens produkter är särskilt utvecklade för torr och mogen hy. Börja kvällens hudvård med lyxig Fuktbalanserande rengöringskräm som tar hand om hudens naturliga fuktbalans, avlägsnar orenheter och hjälper huden bibehålla sin fukt och elasticitet. Fortsätt rengöringen med Fuktbalanserande ansiktsvatten som friskar upp och återfuktar huden. Ansiktsvattnet innehåller niacinamid som hjälper till att dra ihop porerna och ökar hudens elasticitet så att smårynkor jämnas ut och huden känns jämnare.

Dekolletagekräm / Nattmask för ögonpartiet

Efter rengöringen törstar huden efter fukt. Du kan använda Ansiktsolja som fuktgivande kur som sådan eller blanda några droppar i din favoritansiktskräm. Applicera ännu Intensiv nattkräm på huden efter att ansiktsoljan absorberats. Nattkrämen återfuktar huden effektivt under natten och ger långvarig fukt både på hudens yta och på djupet. Nattmask för ögonpartiet är en lyxig produkt som återfuktar, lugnar och vårdar den tunna huden runt ögonen. Huden på hals och dekolletage behöver också fukt. Testa den nya Dekolletagekrämen som fick högt betyg av vår testgrupp. Resultatet visade att den återfuktar effektivt, ger slätare och fastare hud samt minskar ålderstecken i huden på hals och dekolletage.

Ibland kan det vara svårt att veta vilka hudvårdsprodukter som passar ihop.  Men oroa dig inte, vi har gjort det lättare för dig med våra färdiga hudvårdsset för ansiktet.

Sov gott, dröm sött!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar