Hemmaspa, Hudvård

Hudvårdsrutin för ansiktet

Fåglarna börjar kvittra och dagarna känns längre. Det är ännu vinter men visst känns det redan som att våren är på kommande?

Här i Österbotten har vi pendlat mellan plus- och minusgrader de senaste dagarna. Temperaturväxlingarna gör huden torr och stramande. Här är fem step by step-tips på hur du tar hand om ansiktet under senvintern!

1. Mjuk rengöring med olja
Den skonsamma Lingonrengöringsoljan avlägsnar orenheter och vattenlöslig makeup samtidigt som den återfuktar huden. Den innehåller rikligt med växtoljor som lämnar huden härligt mjuk och len.

Lingonrengöringsolja
Nature Ansiktspeeling, Ecocert Cosmos organic
Vitamin E Ansiktsmask Hyal x 4

2. Glöm inte peelingen!
Även under vintermånaderna är det viktigt att peela ansiktet, eftersom peeling avlägsnar döda hudceller och ger ansiktet lyster. Peela ansiktet en till två gånger i veckan så mår huden bättre. Testa den nya Nature Ansiktspeelingen!

3. Komplettera med en mask
Skäm bort huden och låt den njuta av en härlig behandling en till två gånger i veckan. Vitamin E Ansiktsmask Hyal x 4 är en riktig fuktbomb som återfuktar och tillför torr vinterhy livskraft och vitalitet. Applicera på ren hy och låt verka i 10–15 minuter. Torka bort med bomullspad eller skölj med ljummet vatten.

Makeupapplikator

4. Återfukta & skydda
När vinden viner och kylan smäller i knutarna behöver huden en mjukgörande boost. Lugnande lingonserum återfuktar, vårdar och lugnar huden. Smörj även in ansiktet med Vinteransiktskräm som tillför huden näring och fukt, och är speciellt utvecklad för torr och stramande vinterhy.

Vinteransiktskräm
Lugnande lingonserum
Sensitive Lanolinkräm

5. Intensivbehandling för läpparna – huden på läpparna är mycket tunn och är extra utsatt för påfrestningar och temperaturväxlingar. Svep på ett lager Sensitive Lanolinkräm på läpparna till natten så får du en intensiv läppbehandling! Den stramande känslan lättar och du vaknar upp med mjuka läppar.

Ha en skön väntan på våren!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar