Makeup

Höstfavoriter i makeupväskan

Hösten har nu kommit in med full fart. Även om det är vackert ute, så drar man sig gärna in i värmen. Då passar det bra att plocka fram höstens makeupfavoriter.

Jag upplever att lila är en återkommande höstfärg. Lila piggar upp i höstmörkret och blir en fin kontrast till basfärger. Till nya 360˚Spin läppglanset delicious plum valde vi, som namnet säger, en vacker plommonlila nyans. Jag använder sällan mörkare nyanser av läppglans eller läppstift men med ett tunnare lager av denna nyans känner till och med jag mig bekväm. Ett plus är att läppglanset också smakar och doftar gott!

Efter sommaren kan huden fortfarande vara lite brun, så den vanliga makeupcrèmen kan vara något för ljus. Då fungerar Pigmentdropparna perfekt, eftersom nyansen kan justeras med antalet droppar. Pigmentdropparna droppas alltså i din favoritansiktscrème och ju fler droppar du lägger, desto mörkare och mera täckande blir crèmen. Dropparna kan också läggas i din makeupcrème för att göra den antingen något mörkare eller ljusare.

Just nu droppar jag pigmentdropparna helst i Lugnande Anti-redness Crèmen. Crèmen är lätt att applicera med fingrarna eller med 3D Makeupsvampen. Huden får en fräsch ton, lyster och ser piggare ut. Ibland sveper jag ännu ett tunt lager av Transparenta löspudret, för att crèmen ska hållas bättre på plats. Pudret är så tunt att det känns enbart lätt utan att lägga sig synligt på huden.

Ett bra tillägg till samlingen av makeupborstar är nya stiliga Kabukiborsten. Den är härligt mjuk men samtidigt stadig för att smidigt kunna applicera olika typer av makeuppuder.

Jag önskar er alla en fin fortsättning på hösten!

Henrietta
Produktchef för makeup

Profilbild
Gästbloggare
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar