Hår

Hemligheten bakom vackert hår

Jag har haft lyckan att bli bortskämd med väldigt lättskött hår. Skulle också påstå att det alltid varit väldigt välmående utan större ansträngning. Men, visst bör även jag vårda mitt hår och ge det den omsorg det förtjänar.

Arganolja har länge varit en favorit för mitt hår. Produkter med arganolja i gör håret extra glansigt och återfuktat! Jag kan varmt rekommendera Dermosil hårprodukterna med arganolja i, speciellt schampot och balsamet.

Jag tvättar mitt hår ca var tredje eller fjärde dag, och använder balsam endast ca 1 gång i månaden – vilket funkar bra för mig och mitt tjocka hårsvall. Nu som då, när jag vill ge håret ännu lite extra omtanke, brukar jag också göra hårmasken med arganolja. Den funkar som en riktig fuktboost!

Jag tror också att ett välmående yttre egentligen börjar inifrån. Därför ser jag till att dricka mycket vatten för att hålla en god vätskebalans samt boosta med kosttillskott som ger håret styrka.

Mitt bästa kosttillskottstips är höstens nya Dermosil Health Hår och naglar. Jag tar två tabletter dagligen, en på morgonen och en på kvällen innan läggdags. Kosttillskottet innehåller bl.a. kiseldioxid och zink som stärker håret, samt pantotensyra som motverkar håravfall med mera.

Jag har använt kosttillskottet i ca en månad nu och märker bl.a. att håret känns starkare och blir inte lika snabbt fett/smutsigt som tidigare. Upplevelserna kan förstås ändra, alla har vi olika förutsättningar och hårtyper. Men, jag har i alla fall varit väldigt nöjd med hur mitt hår reagerat på kosttillskottet.

Vilka är dina bästa tips för ett vackert hår?

Hanna
Marknadsföringsassistent

Hanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar