Hemmaspa, Hudvård

Glad vändag!

Vi har vant oss att glädja andra på vändagen, att köpa blommor och kort, överraska vänner och familj. Men tänk om vi i år skulle också skulle komma ihåg oss själva med lyx och vackra saker? Det är du värd!

Värm upp bastun och ta med Bastudoft som sprider en nostalgisk doft av tjära, eller tänd ljus i badrummet och unna dig lyxiga behandlingar. Börja med att peela huden – det avlägsnar döda hudceller, förbereder huden för fuktgivande produkter och ger huden vacker lyster. Till peelingen kan du använda förutom peelingkrämer, exempelvis lyxig Kaura Socker kroppspeeling eller krispigt fräsch Pomegranate Kroppspeeling, också ljuvligt sträv Tvättvante. Du kan använda tvättvanten tillsammans med en duschgel i duschen eller för torrborstning.

Pomegranate Kroppspeeling

Efter exfolieringen gäller det att återfukta huden – välj då en produkt enligt hudens behov. Kanske fyllig Kaura Body butter eller en aningen lättare Pomegranate Hudvårdslotion. Båda Pomegranate-produkterna fås nu annars till reapris i vår webbshop!

Glöm inte fötterna! Ta hand om huden på fötterna med en kräm som återfuktar och piggar upp efter en lång dag. Om du vårdar fötterna regelbundet förhindrar det uppkomst av förhårdnader och huden hålls mjuk och fin. Ta gärna och testa Fotbalsam för natten eller klassikern Karbamidfotkräm.

Karbamidfotkräm

Psst! Du kan också ge fötterna en grundligare behandling – hitta inspiration från vår Guide till en mjuk fotvårdsrutin.

Visst känns det underbart mjukt nu? <3 Dra sen ännu på dig bekväma kläder och kryp ner under en filt med en bra bok. Ha en underbar vändag, kära du!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar