Oparfymerade produkter

Fräsch, ren och mjuk hud – utan parfymer

Världen är fylld av dofter. Allt fler börjar reagera på dofter och måste därför undvika olika slags parfymer. Men det finns också andra skäl att välja en oparfymerad produkt, såsom en mycket praktisk orsak: hela familjen kan använda samma produkter. Och när man använder oparfymerad kosmetik kommer man inte själv att vara omringad av starka dofter.

Med våra oparfymerade Sensitive-hudvårdsprodukter för ansikte skapar du enkelt en rutin som passar vuxna med känslig hud och tonåringar som håller på att lära sig mer om hudvård. Rengöringsmousse, Ansiktsvatten, Ansiktsserum och Ansiktskräm passar för daglig användning.

Sensitive Rengöringsmousse är en mild och mjuk rengöringsprodukt som är enkel att använda. Den lätta moussen känns silkeslen mot huden men rengör effektivt allt från lätt makeup till orenheter som samlas i ungas hy.

Ansiktsvatten fortsätter där rengöringsmoussen lämnar: Sensitive Ansiktsvatten avslutar rengöringen och förbereder huden för nästa produkt. Det här ansiktsvattnet är en av mina absoluta favoriter. Om man är som jag, alltså lite för snabb i svängarna, kan det ännu lämna makeuprester i bomullspaden då jag använder ansiktsvatten. Så den är helt perfekt och effektiv produkt som finish!

Sensitive Ansiktsserum ger huden extra fukt och det kan användas under Sensitive Ansiktskräm både morgon och kväll eller som kur. Serumet känns lätt men i själva verket innehåller det rikligt med fuktgivande, vårdande och mjukgörande ämnen. Serumet absorberas snabbt och ansiktskrämen kan appliceras utan att vänta alltför länge.

Det finns nog ingen lättare och skonsammare hudvårdsrutin för ansiktet!

Jag måste ännu ge er ett av mina bästa tips om Sensitive Ansiktsserum: ibland kan min hårbotten bli torr och det börjar klia i hårfästet, pannan och tinningen. Då smörjer jag in serum i hårbottnen två, tre kvällar i rad och huden börjar må bra igen. Och dessutom blir håret inte fett! 😉

Bäst utan doft, inte sant?

Varpu
Varpu
  • Gilla
    0
  • Dela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar