Gyllene sommarögonblick

Ett gyllene ögonblick efter bastun

Vi finländare är verkligen ett bastuälskande folk. Visste du att 90 % av alla finländare badar bastu en gång i veckan? Och för många är sommarens gyllene ögonblick kopplad till bastubad och den ljuvliga känslan efteråt då man njuter av lugnet och blickar ut över havet eller trädgården.

Nu fortsätter vi med sommarens gyllene ögonblick och stoppar vi tiden i bastun. Bland julimånadens nyhetsprodukter har jag hittat flera nya favoriter som förnyat min basturutin. Här är mina top 3-produkter:

Sauna Glow Kroppsskrubb & Sauna Glow Kroppslotion

Sommaren är som bäst då dagarna är fyllda med aktiviteter och solsken, man blir lätt svettig och huden känns klibbig. Ja då känns det skönt med bastu! Först njuter jag av den heta värmen i bastun och sen tvättar jag bort solkrämsresterna, svetten och smutsen med Sauna Glow Kroppsskrubb. Leran och de naturliga perlitkornen exfolierar huden så skönt och krämen ger en svalkande efterkänsla. Efteråt njuter jag av svalkan där ute och sen igen en liten stund till i bastun.

Efter exfolieringen känns huden sval och ren, och då behöver huden också mer fukt. Sauna Glow Kroppslotion innehåller ljuvligt återfuktande och mjukgörande blomextrakt av älggräs. Då huden fått lite svalka men ändå är lätt fuktig och varm ännu, ger krämen ett perfekt avslut på bastustunden.

Badskynke

Jag tar med mig det härliga Badskynket då jag går ut för att svalka mig. Jag sätter mig på skynket på terrassen, dricker härligt svalkande saft som jag gjort på svartvinbärsblad och lyssnar på när barnen leker.

Eftersom jag inte är den enda som förälskat sig i denna produkttrio, bestämde vi oss för att sälja dessa ljuvliga produkter i ett set. Du hittar Sauna Glow-setet i vår webbshop. Då du beställer setet under tiden 26.-29.7 får du en praktisk tygkasse i hållbart bomullstyg som gåva (värde 3,90 €).
Packa ditt Sauna Glow-set i tygkassen och gå och bada bastu!

Låter detta gyllene ögonblick bekant? Vad är ditt favoritögonblick, den stund då tiden stannar? Kommentera på det här inlägget och beskriv ditt ögonblick. Alla som delar sitt gyllene ögonblick är med i en utlottning. Vi lottar ut ett produktpaket som innehåller Sauna Glow Kroppsskrubb, Sauna Glow Kroppslotion och ett Badskynke. Du kan delta fram till 31 juli 2019. Vinnarna kontaktas personligen.

Notera att alla kommentarer modereras först och det kan ta en stund innan de publiceras. Så oroa dig inte om din kommentar inte syns genast.

Du kan ännu gå tillbaka till våra tidigare inlägg om gyllene ögonblick – utlottningen i dessa inlägg pågår ännu till sista juli!

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

3 kommentarer

Erica 28.07.2019 at 9:26

Ett ögonblick som får tiden att stanna för mej är när min son skrattar och är glad!

Eva-Maria Strömsholm 28.07.2019 at 11:10

Mitt gyllene ögonblick är väldigt enkelt. Jag tar fram fotrasp, fotbad, fotsalt och fotkräm och sätter mig på bryggan längst ut för att göra en ordentlig fotvård. Detta gör jag endast ett par gånger per sommar eftersom jag väntar till en kväll när det är spegellugnt och varmt. Där får jag samtidigt njuta av den varma och vackra sommaren och titta ut över havet, känna havets doft samt fåglarnas sång. Det blir på samma gång enegen terapistund

Varpu 02.08.2019 at 11:01

Tack till er alla som delat sitt gyllene sommarögonblick! Så fina stunder som vi alla kan tänka tillbaka på under mörka vinterkvällar. Utlottningen är gjord och vinnaren är Erica. Vinnaren har kontaktats personligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar