Jul, Naturkosmetik

En naturlig gåva – Hudvänlig naturkosmetik

Hög tid att skämma bort alla vänner av naturkosmetik! <3 Du har kanske redan koll på att det finns certifierad naturkosmetik i vårt sortiment? Produkterna i serien Nature tillverkas av ekologiska växtbaserade råvaror. I serien finns produkter för ansiktet, håret och hela kroppen. Jättebra gåvotips till den som uppskattar naturen och naturens underverk!
naturkosmetik

Julförpackning Venla består av två fräscha naturkosmetikprodukter. Nature Tvättgel björksav och Hudvårdslotion björksav innehåller äkta inhemsk björksav, som hjälper till att hålla huden elastisk och spänstig. Nature Tvättgel innehåller havssalt, vars naturliga mineraler tvättar, mjukgör och återfuktar huden. Nature Hudvårdslotion återfuktar, friskar upp och mjukgör huden efter duschen. De båda hudvänliga produkterna är veganska och har en naturlig och mild doft utan allergener.

Dermosil jul 2018

En bra inkörsport i naturkosmetikens hudvänliga värld blir Nature Body butter Mint som har en ljuvligt tjock konsistens men ändå är lätt att applicera. Body butter mint innehåller ekologiska råvaror som växtoljor och bivax, som återfuktar och vårdar torr hud. Den härliga mintdoften kommer från naturlig grönmyntaolja. Den här kundfavoriten känns mjuk och fyllig och är perfekt för den dagliga hudvården!

Är det någon bland dina nära och kära som skulle bli glad åt en naturkosmetikgåva?

Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar