Hudvård

En dags smink- och hudvårdsprodukter

Hur många smink- och hudvårdsprodukter använder du under en dag? Själv hade jag inte riktigt koll och bestämde mig därför ta reda på. Det är alltid intressant att få reda på vad andra människor har i sina badrumsskåp, och därför delar nu jag med mig till er om vad som gömmer sig i mitt!

På morgonen borstar jag tänderna med Tandkräm, varefter jag smörjer in ansiktet med Faces Anti-Stress Serum och Faces Uppfriskande Ögongel. Serumet börjar faktist vara slut, så snart måste jag köpa mera! I armhålorna applicerar jag Deo Roll-On Vitamin E. Totalt 4 produkter.

Sen är det dags för sminket. Jag försöker alltid fixa vardagssminket så snabbt och enkelt som möjligt, men ex. inför fester är sminkprodukterna jag använder betydligt fler.

Först applicerar jag ett lager iDeal Lätt tonande Dagcrème. Efter det fixar jag till ögonbrynen med Ögonbrynspenna medium. Sen lägger jag ännu på ett lager av Ögonbryns- & Ögonfransgel, så att ögonbrynen ska hållas på plats hela dagen. Längs ögonfransraden applicerar jag Moist Proof Eyeliner. Efter det böjer jag fransarna och borstar på Moist Proof Mascara Sport & Beach. Ibland lägger jag ännu på lite ögonskugga och läppglans, men just idag skippade jag de produkterna. Totalt 9 produkter.

Jag gör sällan nåt speciellt med håret på morgonen. Men nu på vintern brukar jag faktist försöka tämja & släta ut det med ett par droppar Glansserum. Totalt 10 produkter.

Under arbetsdagen tvättar jag händerna flera gånger med tvål, och behövs det smörjer jag också in dem med lite handcrème. Idag använde jag exempelvis Vitamin E-seriens Handtvål och Handcrème. Under dagens gång blir det också applicerat Sensitive Läppbalsam flertalet gånger. Totalt 13 produkter.

Idag är det bastudag, vilket betyder att jag kommer använda aningen fler produkter än normalt. Innan duschen tvättar jag bort sminket med vatten och Micellar Makeupremover. I duschen tycker jag om att variera hårprodukterna efter humör. Idag föll valet på Familjeschampo. Efter duschen torkar jag håret med handduk & applicerar Hårmask för färgat hår. Sen snurrar jag in håret i Hårturban, för att skydda håret under bastubadet. Innan jag hoppar in i bastun masserar jag in lite av Spa & Sauna -seriens Bastumask för ansikte och dekolletage i ansiktet. Totalt 17 produkter.

Efter bastun rengör jag sedan ansiktet med Ansiktstvätt, som passar bra för min torra vinterhy. Sen använder jag ännu Living Duschgel. Efter duschen smöjer jag in mig med Hudvårdslotion Blossom, som snabbt absorberas av huden när den ännu är lite fuktig efter bastun. Totalt 20 produkter.

Nu som då duttar jag också på lite Peelande Nattserum i ansiktet, i samband med tandborstningen. Totalt 21 produkter.

När jag går & lägger mig är det dags för dagens sista produkter. Som nattcrème har jag för tillfället Sensitive Face Extra i användning, som är en superbra produkt för torr hy. För mina torra händer & armbågar använder jag mig av Sensitive Extra crème. Läppbalsamet Tasty Berries ur förpackningen Delicious Kiss får också komma fram ut nattduktsbordet. Totalt 24 produkter.

Dagens slutsumma blir alltså 24 produkter. Själv blev jag lite chockad över antalet, eftersom jag tycker att jag använder mig av rätt få hudvårdsprodukter. Men vad tycker du, är 24 produkter mycket eller lite? Kanske du också vågar kolla hur många produkter du använder under en dag?

Mari
Kommunikationsassistent

Profilbild
Gästbloggare
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar