Bakom kulisserna, Dermosil on Tour

Dermosil on Tour är här!

Hej på er alla härliga dermokunder,

Nu är det äntligen dags, Dermosil on Tour kör äntligen igång! Turnén startar i morgon och i sommar är den större och vackrare än någonsin tidigare. Butiksbussen som är klädd i läckra rosa toner kommer i år på besök till totalt 24 olika orter. På varje stopp håller butiksbussen öppet under en dag och bjuder på ett sortiment med över hundra Dermosil-produkter. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att komma och beundra våra ljuvliga produkter för hud och hår i en unik miljö! Med ett leende på läpparna önskar vi dig välkommen till vår butik på hjul. Kolla in tidtabellen för din ort, vi väntar med spänning på att få träffa just dig!


Såhär såg bussen ut i fjol – i år väntar något helt annat

Jag heter Mira och från min sida vill jag bjuda in dig till den fantastiska Dermosil on Tour-världen. Under sommaren kommer jag att blogga om vad som pågår under turnén och den mysiga dermostämningen som råder i bussen. Jag ser framemot att höra mer om dina upplevelser vare sig du är ny kund eller redan länge använt våra produkter – och förstås dina bästa minnen av dermomys. Jag är med på varje turnéstopp, så ryck mig i ärmen då vi ses. Psst… Jag hoppar på bussen för första gången, så jag väntar med spänning och har härligt pirr i magen!

Kia & Mira

Det bästa med dermomys är den starka gemenskapen och att göra saker tillsammans. Jag tror att denna fantastiska känsla kommer att synas på varje ort vi stannar på. Min dermomysstory fick sin början då jag länge sen fick en ljuvlig julklapp fylld med Vitamin E-seriens produkter. Fantastiska produkter med enastående förhållande mellan pris och kvalitet var precis vad jag som dåvarande kosmetologstuderande gillade. De passade perfekt in i min budget och då kunde jag också unna mig något extra och lägga till någon liten överraskning åt mig själv i beställningen. Produkter som varierar enligt säsong och trendiga nyheter är något av det bästa med skönhetsvärlden. Det är så kul att välja något nytt att testa då man beställer sina gamla favoriter. Just nu är jag väldigt inspirerad av bubblande ansiktsmasker, olika serum och naturkosmetik. Nu vill jag gärna höra vad som inspirerar dig!

Vi ses i bussen, så kan vi göra denna turné till bästa dermomysturnén någonsin! 😊 Med soliga hälsningar,

Profilbild
Gästbloggare
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar