Bakom kulisserna

Dermosil med på influencer event

Häromveckan var jag och Varpu (vår kommunikationschef & tidningsansvarig) inbjudna på ett Influencer meetup -event som inredningswebbshopen Aveo hade ordnat. Eventet hölls vid det otroligt fina Glasbruket i Vexala.

Aveo hade ordnat en jättemysig kväll med god mat och musik. Ca 15 influencers var inbjudna och det var väldigt roligt att få träffa alla.

Bild lånad av Simone Envall.

Under kvällens gång höll vi i en av programpunkterna. Varpu höll en företagspresentation och jag en liten tävling i form av ett test. Testet gick ut på att tre frivilliga influencers skulle gissa vilken doft som var Dermosil.

Bild lånad av Victoria Snellman, Lykkeliten.

Det gick till på så vis att de tre testarna fick ta på sig varsin ögonmask (ur vår julförpackning Good night) – så att de inte skulle se något. Sedan hade jag förberett 6 olika glas med olika innehåll. 3 av glasen fyllda med Dermosil produkter, och 3 av glasen fyllda med något man kunde äta eller dricka. Jag höll fram glasen ett i gången, och hade de tre testarna att gissa och hålla upp armen för det glas de trodde att var en doft av en Dermosil produkt.

Testet var väldigt underhållande, och man märkte att det inte var alldeles lätt att avgöra vilken doft som tillhörde någon av våra produkter. Dofterna som ingick i testet var handtvålen ur julförpackningen Let’s celebrate vs lakritsglass, bodybuttern ur julförpackningen Mint vs te med mintsmak, och peelingen i julförpackningen Sweet vs hallonsylt. Jag utmanar er definitivt att testa dofterna! Det är jättesvårt.

Eventet var lyckat och vi tyckte det var kul att få träffa alla influencers. Tack till Aveo för inbjudan, och även tack till alla er fina influencers som var med.

Novemberhälsningar,

Hanna
Webb och sociala medier ansvarig

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar