Hemmaspa

Dags för dermomys!

Dermomys innebär att vi har kul och gör saker tillsammans, och den känslan har varit tydligt framme i vår butiksbuss. De flesta har kommit till bussen i grupp, tillsammans med vänner, familj eller arbetskompisar. I bästa fall har ett sällskap bestått av fyra generationer av härliga demomysare! Det har varit så fint att se hur dermomys går i arv från generation till generation. På shoppingturen följer ofta också fluffiga dermomysvänner med. De bidrog till många glada miner då de stod där utanför bussen och väntade på matte.

Unna dig en kväll med dermomys!

Nästan alla som traskar in i bussen har kommit med samma idé i åtanke – de ska fylla på sitt förråd med Dermosil-produkter. Ibland har det varit ganska trångt i bussen och man har hamnat att vänta på sin tur. Men den trånga stämningen har inte varit ett problem utan alla har tagit det med humor. Det är så härligt hur positiva och glada ni är! Stämningen har varit på topp varje turnédag, och det är tack vare er!

Vår ljuvliga butiksbuss har fångat intresset på torgen.

Det bästa med vår turné har varit att få se hur ni hjälper och bryr er om varandra fastän ni inte känner varandra. Många har delat sina egna erfarenheter av olika produkter för att hjälpa andra hitta rätt produkter i den hektiska strömmen av kunder. Och samtidigt också diskuterat och tipsat om sina hudvårdsrutiner. Alltid ibland då någon enskild person tipsat om en specifik produkt, vilket skapat en liten boom och alla som varit i närheten har då plockat med just den produkten i sin shoppingkorg. Förtroendet mellan våra härliga dermodamer har verkligen varit påtaglig.

Mira och Kia, sommarens turnétjejer.

Dermomys har sin början i gruppbeställningarna som hela Dermosil startade med, och det har varit så underbart att kontaktpersoner som länge hållit i trådarna för gruppens beställningar kommit och presenterat sig för oss på bussen. Ett stort tack till alla ni som ser till att hela gruppen får fina stunder av dermomys! Vi vill gärna höra mer om er beställningsgrupp och om ert dermomys. Hur gör ni era beställningar, vad ni gör då paketet med Dermosil-produkter kommer och ni ska dela ut produkterna? Vi är väldigt tagna av alla olika storyn som vi hört, och här kan du också dela din dermomysstory.

Sista turnéveckan drar straxt igång, visst ses vi där!

Varma sommarhälsningar,

Profilbild
Gästbloggare
  • Gilla
    1
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar