Hemmaspa

5 tips för en lyckad tjejkväll

Tjejkvällar. De är helt bäst! Vänner samlade, mycket gott att äta och dricka och ont i magmusklerna från allt skrattande (och lite tårar också, för sånt är livet).

Nästa gång som du bjuder in tjejerna på tjejkväll kan du också lägga till lyxiga behandlingar till kvällens to do’s. Det går fint att lyxa till kvällen med liten budget. Här är en lista med fem Dermosil-produkter som ger tjejkvällen underbar lyx.

1. Bubblande detox ansiktsmask

Arkmaskerna har redan under en tid varit en trend inom skönhet. Om maskerna är en ny grej för dig och dina vänner är det mycket trevligare att testa dem tillsammans – se till att beställa så många att alla får en egen. Ansiktsmasken fräschar upp hyn och ger lyster men de är också mycket roliga att se på!

Masken bildar ett skum som ser ganska vilt ut men skummet känns gudomligt. Håll mobilen inom räckhåll för med maskerna på ansiktet får ni kvällens bästa ”ghostbusters selfies”. Sen är det bara att skölja ansiktet och så får ni alla njuta av mjuk och fräsch hy!

2. Vitaliserande hårmask

Om ni har bastukväll och vill fortsätta med masker lönar det sig också att lägga med Vitaliserande hårmask i beställningen. Den passar för alla hårtyper, och är superenkel att använda. Applicera Vitaliserande hårmask i håret och låt verka medan ni svalkar er efter bastun. Eller så kan ni låta masken vara i håret medan ni sitter i bastun. En burk räcker till ett helt gäng – förutom om ni alla har lika tjockt hår som Beyoncé!

3. Kaura Socker kroppspeeling

En annan burk som passar perfekt till bastukvällen är Kaura Socker kroppspeeling. Efter bastubadet avlägsnar den effektivt döda hudceller och lämnar huden underbart mjuk och fräsch. Om det lämnar kvar lite i burken kan ni köra sten, sax, påse för att se vem som får ta hem resten.

4. Peelande sockor

Peelande sockor passar perfekt för avslappnade kvällar. Ett glas vin och lite småplock, Peelande sockor åt alla och på med en film! Fast om ni har tjejkväll kan ju filmen nog gå helt förbi – ni har säkert en massa att tala om, så en 90 minuters fotbehandling går i ett huj! Efter några dagar kan ni jämföra hur era fötter ser ut och efter några veckor är ni alla redo för terrasshäng med sandaler på fötterna. Eller tjaa, det beror ju på vädret…

5. Nagellack dancing queen & Nagellack party dress

Om ni ska fortsätta kvällen på dansgolvet är lackade naglar perfekt finish för hela gänget. Dancing queen för dem som gillar glitter och glamour, och party dress för dem som vill ha en mer nedtonad look. Och bäst av allt är att ni kan lacka varandras naglar turvis – så får ni alla njuta av att bli ompysslade! 

De här tipsen hjälper dig på vägen med berätta gärna om det finns någon annan Dermosil-produkt som är ett måste till en lyckad lyxkväll!

Ljuvliga lyxkvällar till alla ni underbara tjejer! <3

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar