Hudvård för män

Fräschör för alla sommarmän

En fräsch sommarman är det bästa vi vet – inte sant? Det tycker i alla fall jag! Jag ville överraska killarna i min familj med något litet för att fira att semestrarna börjat och jag hade hittat den bästa gåvan! Man Deo mix six-pack med sex fräscha antiperspiranter kom till vårt sortiment precis vid rätt tidpunkt. På sommaren är det superviktigt att ha en fungerande deo, man sätter igång olika sommarprojekt och renoveringar, det är full rulle i trädgården och bastun värms upp varje kväll. Vi firade alltså semesterstarten med en fräsch six-pack som räcker hela sommaren och ännu långt efter semestern.

Man Deo mix six-pack

Kan du tänka dig vilken kul överraskning det blir om du dyker upp till grabbarnas bastukväll med den här fräscha six-packen – deon för hela gänget! Ta också med några manliga duschgeler, så får alla skonsamma och fräscha duschar. Jag köpte redan en av varje av Man-seriens duschgel: Black Pepper, Sport & Sauna och Challenger -– så nu finns det att välja mellan.

Samtidigt som jag förberedde mig för sommaren med en ansiktsmask och solskyddsprodukter, plockade jag också hem några produkter till sambons badrumshylla. Männens hud behöver effektiva och fräscha produkter eftersom deras hud blir lättare fet. Särskilt på sommaren då man håller på med svettiga sysslor där ute, är det ännu viktigare att använda passande produkter. Sport & Sauna Rengöringsmousse och Mattgörande energiserum för ansiktet är två produkter som männen i min familj förlitar sig på. De håller huden välmående och fräsch. Skäggoljan vårdar sommarskägget och gör det mjukt och glansigt. Och Sensitive Rakskum och After shave balsam väntar redan i skåpet på hösten då sommarskägget åker bort.

Vad tror du, skulle killarna i din familj ta med den fantastiska packen med deon till bastukvällen?

Profilbild
Sanna
  • Gilla
    0
  • Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1000 Tecken kvar